Opties


Van baby tot tiener

Babykamer

De trendy babykamers van Interbaby® bieden u standaard een ledikant van 60 - 120 cm., commode en hanglegkast. Daarnaast zijn er bijpassende wandrekken, wiegen, bladvergroters, ladekasten en speelgoedkisten verkrijgbaar die met de babykamers te combineren zijn.

Juniorkamer
Wilt u langer plezier hebben van het ledikant, dan kunt u kiezen voor een juniorkamer. Het babyledikant (A) is dan 70 - 140 cm., welke u na ongeveer 2,5 jaar gemakkelijk om kunt bouwen met de extra meegeleverde juniorzijdes tot een juniorbed (B). Dit bed kunt u gebruiken tot uw kindje 6 jaar oud is.

Meegroeibed
Nieuw is het meegroeibed (1) van 60 - 120 cm. Dit kunt u, als uw kind 2 jaar oud is, ombouwen tot een junior bedbank (2) van 60 - 120 cm. Als uw kind 5 jaar oud is, kunt u de bedbank ombouwen met de meegeleverde extra lange zijdes tot een tienerbed (3) van 90 - 200 cm. Ten opzichte van een standaard ledikant (60 - 120 cm), kunt u dus echt jaren vooruit.

Eén bed, een slimme investering voor de toekomst!

Soft Close

Alle deuren en laden van de commode en hanglegkast met het "soft-close" logo zijn voorzien van een gedempt sluitsysteem. Wel zo veilig!